Professionele schoonmaak voor uw ziekenhuis

Een verblijf in een ziekenhuis dient veilig, betrouwbaar en behaaglijk te zijn. Voor ziekenhuizen is het noodzakelijk dat ze worden schoongemaakt met de juiste methodieken en dat de hygiënenormen worden gehandhaafd. Schone operatiekamers zijn van levensbelang voor patiënten. Niet voor niets heeft CleanPalace zich gespecialiseerd in het reinigen van dergelijke ruimtes. Alle medewerkers van CleanPalace zijn OK-gecertificeerd. Tijdens hun opleiding ‘werken binnen de operatiekamer’leren zij de basisprincipes ter vermindering van micro-organismen en ter voorkoming van de verspreiding ervan. Dienst bij CleanPalace zijn OK-gecertificeerd. Tevens doen we er alles om de ziekenhuismedewerker tijdens zijn werkzaamheden te behoeden voor infecties (preventie beroepsziekten)

In uw zorginstelling verblijven mensen langere tijd. Het is dan ook essentieel dat bewoners of patiënten zich thuis voelen. De schoonmaak speelt hierbij een belangrijke rol. Natuurlijk moet de omgeving hygiënisch zijn, maar de rol van CleanPalace gaat verder. Zorgen dat mensen op hun gemak zijn, vaste gezichten die vertrouwen wekken en een helpende hand waar nodig maken onderdeel uit van onze dienstverlening.

  • Ervaren in het secuur opvolgen van zorgprotocollen 
  • Kwaliteitswaarborg 
  • Verantwoordelijk en  professioneel handelen 
  • Gegarandeerd 24/7 inzetbaarheid van medewerkers (bv bij calamiteiten)  
  • Professionele uitstraling 
  • Vaste schoonmakers 
Bereken je prijs

Professioneel te werk gaand bedrijf

…bereid om mee te denken in oplossingen en vriendelijk in contact. Het kantoor is keurig schoon opgeleverd, zelfs de rommel werd keurig op een stapel in de kast gelegd. Een aanrader, dit schoonmaakbedrijf.

Altijd een passende oplossing

We nemen de diensten af van Schoonmaakbedrijf CleanPalace sinds 2016 en zijn tevreden. Bij ontevredenheid, kan er overleg worden gepleegd. En dan wordt er een passende oplossing geboden.

Specialistische aanpak

De schoonmaak van een ziekenhuis vraagt om een andere aanpak dan andere schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel OK-gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie binnen de schoonmaakbranche.    Hiermee hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om de (para-)medische sector te bedienen. Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van uw gezondheidscentra!

 

Wat is onze meerwaarde voor u?

OK gecertificeerde schoonmakers

Alle schoonmakers bij CleanPalace zijn OK gecertificeerd. Onze schoonmakers werken zorgvuldig volgens de wijze van het operatiekamer-certificaat tot op  microniveau. Deze gespecialiseerde manier van schoonmaken gebruiken wij voor alle soorten klanten!

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van de schoonmaak staat bij CleanPalace hoog in het vaandel. De directie en alle eindverantwoordelijken zijn verplicht minimaal 2 dagen per week mee te draaien met de werkzaamheden en zijn dagelijks aanwezig om op kwaliteit te controleren. Zo houden wij ons personeel scherp en gefocust.

Meedenkend en betrokken

Uw klanten zijn onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers

Smart Cleaning techniek 

Als werknemers gericht werken wordt het resultaat beter. Daarom maken we bij CleanPalace gebruik van de Smart Cleaning techniek, waarbij wordt uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bevatten moppen, handtools en werkwagens. De chemie tussen ons OK-gecertificeerd personeel, de Smart Cleaning techniek en de juiste schoonmaakmiddelen wordt zo geoptimaliseerd                                                                           

Al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

CleanPalace volgt de laatste trends en innovaties in de schoonmaak.Dit doen we onder andere met WhatsApp Log. Klanten kunnen ons via deze app dagelijks berichten sturen met vragen, die dan direct worden beantwoord. CleanPalace staat voor snelheid! Doet u een offerte aanvraag? Dan nemen we dezelfde dag contact op.

Bereken je prijs
Ziekenhuis schoonmaak