Professionele schoonmaak voor uw portiek

CleanPalace is een specialist als het om schoonmaken gaat. Als schoonmaakbedrijf gevestigd in IJmuiden hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van professioneel schoonmaken. Daarmee zijn we gespecialiseerd in de optimale periodieke reiniging voor portieken. Op die manier zorgen wij voor een schone ruimte en een steriele uitstraling. 

Wij zijn continu bezig verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaam schoonmaken. Met Stair Well verbruiken we dan ook 75% minder water. Bij veel trappenhuizen, of het nou bij woningbouwcorporaties of VVE’s is, zie je dezelfde problemen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water.

  • Ervaren in het secuur opvolgen van zorgprotocollen 
  • Veiliger voor bewoners
  • Lichter voor de schoonmakers
  • Schoner trappenhuis
  • Geen lekstrepen
  • Schone voegen
  • Complimenten voor de schoonmaker
Bereken je prijs

Professioneel te werk gaand bedrijf

…bereid om mee te denken in oplossingen en vriendelijk in contact. Het kantoor is keurig schoon opgeleverd, zelfs de rommel werd keurig op een stapel in de kast gelegd. Een aanrader, dit schoonmaakbedrijf.

Altijd een passende oplossing

We nemen de diensten af van Schoonmaakbedrijf CleanPalace sinds 2016 en zijn tevreden. Bij ontevredenheid, kan er overleg worden gepleegd. En dan wordt er een passende oplossing geboden.

Specialistische aanpak

Schoonmaken in portieken vraagt om een andere aanpak dan andere schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel

OK-gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie binnen de schoonmaak. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om de (para-)medische sector te bedienen. 

 

Wat is onze meerwaarde voor u?

OK gecertificeerde schoonmakers

Alle schoonmakers bij CleanPalace zijn OK gecertificeerd. Onze schoonmakers werken zorgvuldig volgens de wijze van het operatiekamer-certificaat tot op  microniveau. Deze gespecialiseerde manier van schoonmaken gebruiken wij voor alle soorten klanten!

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van de schoonmaak staat bij CleanPalace hoog in het vaandel. De directie en alle eindverantwoordelijken zijn verplicht minimaal 2 dagen per week mee te draaien met de werkzaamheden en zijn dagelijks aanwezig om op kwaliteit te controleren. Zo houden wij ons personeel scherp en gefocust.

Meedenkend en betrokken

Uw klanten zijn onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers

Smart Cleaning techniek 

Als werknemers gericht werken wordt het resultaat beter. Daarom maken we bij CleanPalace gebruik van de Smart Cleaning techniek, waarbij wordt uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bevatten moppen, handtools en werkwagens. De chemie tussen ons OK-gecertificeerd personeel, de Smart Cleaning techniek en de juiste schoonmaakmiddelen wordt zo geoptimaliseerd                                                                           

Al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

Als CleanPalace volgen wij de laatste trends en innovaties in de schoonmaak. Dit doen we onder andere met de WhatsApp Log-App. Klanten kunnen ons dagelijks berichten sturen met vragen. Deze worden dan direct beantwoord. CleanPalace staat voor snelheid! Doet u een offerte aanvraag? Komen wij vandaag nog kijken.

Bereken je prijs