Professionele schoonmaak van uw gezondheidscentra

In een gezondheidscentrum werken verschillende hulpverleners binnen de eerste lijn samen om de patiënt van een zo goed mogelijke zorg te voorzien . De schoonmaak speelt daarbij een belangrijke rol. Natuurlijk moet de omgeving hygiënisch zijn, maar de rol van CleanPalace daarin gaat verder. CleanPalace heeft dan ook onderzoek gedaan naar wat gezondheidscentra beheerders, huisartsen, fysio praktijk eigenaren en artsen  echt belangrijk vinden binnen de schoonmaak. Wij combineren ons onderzoek met onze eigen OK-cleaning methodiek en de smart cleaning techniek. Door dit te verenigen kunnen wij optimale samenwerkingen aangaan met onze partners.

  • Ervaren in het secuur opvolgen van zorgprotocollen 
  • Kwaliteitswaarborg
  • Verantwoordelijk en professioneel handelen 
  • Gegarandeerd 24/7 inzetbaarheid van medewerkers (bv bij calamiteiten) 
  • Professionele uitstraling 
  • Vaste schoonmakers
Bereken je prijs

Professioneel te werk gaand bedrijf

…bereid om mee te denken in oplossingen en vriendelijk in contact. Het kantoor is keurig schoon opgeleverd, zelfs de rommel werd keurig op een stapel in de kast gelegd. Een aanrader, dit schoonmaakbedrijf.

Altijd een passende oplossing

We nemen de diensten af van Schoonmaakbedrijf CleanPalace sinds 2016 en zijn tevreden. Bij ontevredenheid, kan er overleg worden gepleegd. En dan wordt er een passende oplossing geboden.

Specialistische aanpak

Schoonmaken in gezondheidscentra vraagt om een andere aanpak dan andere schoonmaakwerkzaamheden. Daarom is ons personeel OK-gecertificeerd. Dit is de hoogst haalbare kwalificatie binnen de schoonmaak. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis en vaardigheden in huis om de (para-)medische sector te bedienen. Wij garanderen u een professionele en specialistische schoonmaak van uw gezondheidscentra

 

Wat is onze meerwaarde voor u?

OK gecertificeerde schoonmakers

Alle schoonmakers bij CleanPalace zijn OK gecertificeerd. Onze schoonmakers werken zorgvuldig volgens de wijze van het operatiekamer-certificaat tot op  microniveau. Deze gespecialiseerde manier van schoonmaken gebruiken wij voor alle soorten klanten!

Kwaliteitscontrole

De kwaliteit van de schoonmaak staat bij CleanPalace hoog in het vaandel. De directie en alle eindverantwoordelijken zijn verplicht minimaal 2 dagen per week mee te draaien met de werkzaamheden en zijn dagelijks aanwezig om op kwaliteit te controleren. Zo houden wij ons personeel scherp en gefocust.

Meedenkend en betrokken

Uw klanten zijn onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid bij uw bedrijf en servicegerichtheid vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers

Smart Cleaning techniek 

Als werknemers gericht werken wordt het resultaat beter. Daarom maken we bij CleanPalace gebruik van de Smart Cleaning techniek, waarbij wordt uitgegaan van de bewegingen die schoonmakers maken. Smart werkmethodes bevatten moppen, handtools en werkwagens. De chemie tussen ons OK-gecertificeerd personeel, de Smart Cleaning techniek en de juiste schoonmaakmiddelen wordt zo geoptimaliseerd                                                                           

Al je facilitaire diensten met één appje geregeld!

Als CleanPalace volgen wij de laatste trends en innovaties in de schoonmaak. Dit doen we onder andere met de WhatsApp Log-App. Klanten kunnen ons dagelijks berichten sturen met vragen. Deze worden dan direct beantwoord. CleanPalace staat voor snelheid! Doet u een offerte aanvraag? Komen wij vandaag nog kijken.

Bereken je prijs
Ziekenhuis schoonmaak