Gezondheidscentra

In een gezondheidscentrum werken verschillende hulpverleners binnen de eerste lijn samen om de patiënt van een zo goed mogelijke zorg te voorzien. De schoonmaak speelt daarbij een belangrijke rol. Natuurlijk moet de omgeving hygiënisch zijn, maar de rol van CleanPalace daarin gaat verder.

CleanPalace heeft dan ook onderzoek gedaan naar wat gezondheidscentra beheerders, huisartsen, fysio praktijk eigenaren en artsen echt belangrijk vinden binnen de schoonmaak. Wij combineren ons onderzoek met onze eigen OK-cleaning methodiek en de smart cleaning techniek. Door dit te verenigen kunnen wij optimale samenwerkingen aangaan met onze partners.

Meer over gezondheidscentra
Gezondheidscentra

Tandartspraktijken

Hygiëne is erg belangrijk in een tandartspraktijk. Niet alleen de wachtkamer of wachtkamers van uw praktijk moeten goed schoon zijn: de praktijkruimte zelf moet nóg beter schoongehouden worden. CleanPalace helpt u hier graag bij. Bij CleanPalace hebben wij kennis van het infectiepreventie protocol. De WIP maakt richtlijnen op het gebied van infectiepreventie voor de gezondheidszorg. Daarmee zorgen we ervoor dat uw tandartspraktijk op de juiste manier wordt schoongemaakt.

Meer over tandartspraktijken

Fysiopraktijken

Wij bieden fysiotherapiepraktijken met meerdere locaties een innovatieve, waardevolle facilitaire ondersteuning en schoonmaak. Daarmee kunnen wij bijdragen aan betere processen, hygiëne en kwaliteit in de fysiotherapie. We kunnen reguliere schoonmaak, periodieke reiniging en gespecialiseerde facilitaire diensten in de nodige combinatie(s) aanleveren. Dit alles met het doel om uw fysiopraktijk een optimale uitstraling te geven. Wij hebben dan ook een eigen systeem ontwikkeld voor uw praktijk en sportruimte. De apparaten dienen gedesinfecteerd te worden!

Meer over fysiopraktijken
Huisartenpraktijk schoonmaak

Huisartspraktijken

Vooral bij de schoonmaak van een praktijkruimte liggen de kwaliteitseisen erg hoog. En terecht! U ontvangt hier immers uw patiënten en wordt zelf ook regelmatig gecontroleerd op de hygiëne in uw praktijk. Wij begrijpen dat. Onze ervaren en kundige medewerkers zorgen ervoor dat de hygiëne in uw praktijkruimte optimaal is. Wij hebben samen met huisartsen gekeken naar wat daadwerkelijk essentieel is voor het schoonmaakprogramma. Ons personeel krijgt vooraf dan ook de HP-training. Die is volledig ingericht op de schoonmaak van huisartspraktijken

Meer over huisartsenpraktijken

Ziekenhuizen

Een zorgomgeving dient te allen tijde schoon en hygiënisch te zijn. Een verblijf in een ziekenhuis dient veilig, betrouwbaar en behaaglijk te zijn. Voor ziekenhuizen is het noodzakelijk dat ze worden schoongemaakt met de juiste methodieken en dat de hygienenormen worden gehandhaafd. Schone operatiekamers zijn van levensbelang voor patiënten.

Niet voor niets heeft CleanPalace zich gespecialiseerd in het reinigen van dergelijke ruimtes. Alle schoonmakers in dienst bij CleanPalace zijn OK-gecertificeerd. Onze medewerkers krijgen een opleiding voor werken binnen een operatiekamer. Daar leren zij de basisprincipes ter voorkoming van verspreiding en verminderen van micro-organismen. Tevens doen we er alles aan dat de ziekenhuismedewerker tijdens zijn werkzaamheden behoeden wordt voor infecties (preventie beroepsziekten).

Meer over ziekenhuizen
Ziekenhuis schoonmaak

Kantoren

Een schoon en fris kantoor met schoon en fris sanitair is niet alleen belangrijk voor het moraal en de productiviteit van de medewerkers, het is tevens een uithangbord voor uw gasten zoals leveranciers, klanten en uw mogelijke klanten. Uw medewerkers zullen zich ergeren aan een vieze werkomgeving. Dit verhoogt de kans op ziekteverzuim, lagere arbeidsproductiviteit en negatieve mond-tot-mond reclame. Een negatieve uitstraling van uw kantoor is iets wat u wilt voorkomen. Wij bij CleanPalace hebben daar alle begrip voor, en staan daarom klaar om u daarbij te helpen.

Meer over kantoren

Portieken

CleanPalace is een specialist als het om schoonmaken gaat. Als schoonmaakbedrijf in IJmuiden hebben we veel ervaring, expertise en kennis op het gebied van professioneel schoonmaken. Daarmee zijn we gespecialiseerd in de optimale periodieke reiniging voor portieken. Op die manier zorgen wij voor een schone ruimte en een steriele uitstraling. Wij zijn continu bezig verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaam schoonmaken. Met Stair Well verbruiken we dan ook 75% minder water. Bij veel trappenhuizen, of het nou bij woningbouwcorporaties of VVE’s is, zie je dezelfde problemen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water.

Meer over portieken