Waarom kiest u voor CleanPalace?

CleanPalace onderscheidt zich door een gedegen werkvoorbereiding, uitstekende schoonmaakprocedures en kwaliteitscontroles. Onze betrouwbare en betrokken medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar, waardoor wij snel en flexibel op uw wensen kunnen inspelen. Wij nemen u alle facilitaire uitdagingen uit handen en lossen deze snel en adequaat op. Uiteraard gebruiken wij de nieuwste methoden op schoonmaakgebied met milieuvriendelijke middelen en materialen.

Een schone omgeving is het visitekaartje van uw bedrijf of wooncomplex

De objecten die wij schoonmaken variëren van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, ziekenhuizen (inclusief OK), zorginstellingen en appartementencomplexen in heel Noord-Holland.Voor elk object hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst.

CleanPalace houdt het graag helder

Dat geldt voor zowel het schoonhouden van uw werk- en leefomgeving als voor de afspraken die wij met u maken. Het leveren van maatwerk, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, persoonlijk contact, flexibele inzetbaarheid en innovatie zijn voor ons van groot belang om u als klant tevreden te stellen!

Maatwerk in schoonmaakdiensten

Net verhuisd of van plan te gaan verhuizen? Wij verzorgen de dagelijkse & wekelijkse schoonmaak van de panden die net verbouwd zijn. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het opruimen en afvoeren van bouwafval. Aan het einde van uw project zorgen wij ervoor dat u het bouwwerk schoon kunt opleveren. Denkt u hierbij aan het verwijderen van kit- en verfresten van glas, vensterbank en kozijnen. Het aanvegen en stofzuigen van vloeren en het poetsen van de sanitaire ruimten.