Glasbewassing

Over glas kunnen we helder zijn: ruiten horen streeploos schoon te zijn. Wij voeren voor u de glasbewassing uit, zowel aan buiten- als binnenzijde. Met de hand, de tuckerpole of vanaf de hoogwerker; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Uiteraard altijd veilig, want onze specialisten zijn VCA-gecertificeerd en vooraf doen wij een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). Voor u betekent dit een efficiënte en veilige afhandeling van de klus.

Succes beschikt over eigen glazenwassers, materialen, en middelen als mobiele tuckerpolesystemen, met een reikhoogte tot wel 13 meter. Het grote voordeel voor u is dat deze glazenwassers in de loop der jaren vele uitdagingen zijn tegengekomen en voor alles een oplossing weten te bieden. Bij grote drukte doen wij een beroep op lokale partijen met wie wij al jaren samenwerken. Zo staat er bij u altijd een ervaren specialist op de stoep.

Binnen- en buitenglas

Bij glasbewassing denkt men vaak aan het ‘lappen’ van de ramen aan de buitenzijde. De binnenzijde verdient echter dezelfde aandacht. Dagelijks neemt onze schoonmaakmedewerker kleine vervuilingen en vingertasten af. Maar heeft u al eens gedacht aan het regelmatig professioneel laten reinigen van het separatieglas in uw pand? De ramen zijn letterlijk een weerspiegeling van uw bedrijfspand/organisatie. Fris en stralend schoon draagt bij aan tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

Veilig werken

Onze glasbewassingsspecialisten werken altijd in een team en onder toezicht van een eigen voorman. Zij starten niet zonder een last-minute risico-analyse. Telkens weer, ook als zij reeds bekend zijn met uw pand. Veiligheid boven alles! Onze glazenwassers zijn allen in het bezit van de basisopleiding schoonmaak en het VCA-certificaat. De werkzaamheden worden na uitvoering zorgvuldig gecontroleerd, mede door digitale registratie met voor- en na foto’s en het invullen van een uitvoeringsrapport. Pas wanneer zowel u als wij tevreden zijn worden de werkzaamheden afgetekend.