fbpx

Eerste schoonmaakbedrijf in IJmuiden met een prijs-berekentool!

Schoonmaakbedrijf CleanPalace uit IJmuiden houdt van vernieuwing en flexibiliteit. Daarom is CleanPalace ook het eerste schoonmaakbedrijf in de gemeente Velsen én Noord-Holland met de unieke prijs-berekentool op hun website. Als (eind)verantwoordelijke van de schoonmaak binnen uw organisatie is het vaak erg lastig om snel en flexibel een vrijblijvende prijsindicatie voor uw schoonmaakwensen te berekenen. Met de prijs-berekentool gaat dit echter heel snel.

Met het invullen van maar 4 verplichte velden, heeft u al een vrijblijvende prijsindicatie in handen. Variabelen waar de prijs-berekentool van schoonmaakbedrijf CleanPalace uit IJmuiden mee werkt, zijn onder andere het aantal vierkante meters van uw ruimte en de soort schoonmaak die voor uw ruimte gewenst is.

Het dynamische, flexibele team gaat middels de tool razendsnel voor u aan de slag om een vrijblijvende prijsindicatie te genereren. Tevens kan middels de unieke WhatsApp-Logapp alles vliegensvlug worden doorgegeven aan het team, zodat er snel kan worden geanticipeerd op uw wensen. Dát is waar CleanPalace voor staat: kwaliteit én snelheid. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar!

Wilt u zelf ook vrijblijvend de prijs-berekentool uitproberen? Of bent u nieuwsgierig naar onze innovaties?  Neemt u gerust een kijkje op onze vernieuwde website mét de prijs-berekentool: https://cleanpalace.nl/prijs-berekenen//

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *