fbpx

CleanPlace als eerste schoonmaakbedrijf in Velsen gestart met de SmartCleaning techniek

CleanPalace is continu bezig met het verbeteren van zijn schoonmaakdiensten. Daarbij houden wij de duurzaamheid van onze producten- en diensten extra in het oog. Schoonmaakbedrijf CleanPalace, gevestigd te IJmuiden, is daarom ook als eerste in Velsen gestart met de duurzame SmartCleaning techniek.

Na een demonstratie gehad te hebben van de SmartCleaning techniek, zijn we een samenwerking aangegaan met Crohill. Daarmee zorgen we er voor dat elke werknemer de efficiënte, duurzame en doelgerichte SmartCleaning techniek bij onze klanten toe kan passen. Met Stairwell verbruiken we als voorbeeld al 75% minder water!

Bij veel trappenhuizen dan wel portieken ziet men vaak genoeg dezelfde problemen terugkomen. Er zijn lekstrepen, er blijft een waas op de vloer achter, de vloeren blijven te lang nat en bewoners hebben last van emmers vuil water. Middels de SmartCleaning techniek weten we dit soort symptomen nog specialistischer en duurzamer te bestrijden.

Ervaart u een van de hierboven genoemde problemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 06 4098 7314 . Als schoonmaakbedrijf in IJmuiden staat ons team 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *